Mainos
Mainos

Savulohisalaatti rucolalla ja mansikoilla

Savulohisalaattia voi varioida aina uusilla makupareilla. Kokeile esimerkiksi mansikoiden ja rucolan kanssa.

200 g savulohta
200 g rucolaa
200 g mansikoita
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl Dijon-sinappia
1 tl hunajaa

Maun mukaan suolaa ja jauhettua mustapippuria.

Tee näin:

Pese rucola ja mansikat, kuivaa huolellisesti. Revi rucolat, puolita mansikat ja sekoita kulhoon yhdesäs savulohen kanssa.

Sekoita oliviiöljy, valkoviinietikka, Dijon-sinappi ja hunaja kastikkeeksi. Kaada se salaatin päälle. Mausta suolalla ja pippurilla, tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme