Mainos
Mainos

Scarlett Johansson iski Sean Pennin!

Vastikään aviomiehestään Ryan Reynoldsista eronnut näyttelijä Scarlett Johansson ei pitänyt taukoa miesmarkkinoilla. Tähden kerrotaan ihastuneen tulisesti itseään reilusti vanhempaan Sean Penniin.

Vain viikkoja avioero-ilmoituksensa jälkeen Scarlett Johansson, 26, on löytänyt elämäänsä uuden miestähden. 50-vuotias Sean Penn on mies, jonka kerrotaan vieneen Johanssonin jalat alta.

Kaksikon kerrotaan aloittaneen suhteensa tammikuun alussa, kun Johansson vietti aikaa Los Angelesissa kuvaten We Bought a Zoo -elokuvaa Matt Damonin kanssa.

– Heidän ensimmäiset säpinänsä tapahtuivat Scarlettin bungalow'ssa, sisäpiiriläinen paljastaa.

Melkein kaksi kertaa Johanssonin ikäinen Penn ei vaikuta ensisilmäykseltä Johanssonin tyyppiseltä karskin komean Ryan Reynoldsin jälkeen, mutta pariskunnan ajoi yhteen yhteinen aate.

– Scarlett otti ensin yhteyttä Penniin, kun hän suunnitteli vierailevansa Haitilla Oxfam-säätiön kanssa. Hän tiesi, että Sean asui siellä teltassa ja kääntyi hänen puoleensa neuvoja varten, lähde kertoo.

Vaikka Johansson ei lähtenytkään matkalle, hänessä heräsi tunteita Penniä kohtaan.

– Scarlett on ihastunut häneen, sisäpiiriläinen kertoo.

Penn erosi vaimostaan Robin Wrightista 14 vuoden avioliiton jälkeen elokuussa.

Johanssonin edustajaa kieltää suhteen.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Splash ja Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme