Mainos
Mainos

Seitsemän vuotta kauneutta ja tähtihetkiä – Meikkivinkki kiittää lukijoita!

Helmen ja Nivean pitkä yhteistyö Meikkivinkki-sivuston parissa on päättymässä. Kiitos kaikille Meikkivinkkien lukijoille!

Meikkivinkki on saanut paljon huomiota suomalaisten naisten keskuudessa, mutta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Nyt on kuitenkin jäähyväisten aika. Meikkivinkin parissa on ollut hauskaa niin lukijoilla kuin sivuston tekijöilläkin.

Kaikkien seitsemän vuoden ajan sivusto halusi olla arjessa mukana ja siinä onnistuttiin! Meikkivinkki oppi kuulemaan naisia ja pääsi koskettamaan tuhansien naisen kaunistumista. Jatkossa saat Nivea-tietoutta www.NIVEA.fi -osoitteesta. Iloista ja kaunista Uutta Vuotta 2011 kaikille!

Helmeilevän ihanaa asiaa kauneudesta

Joka kuukausi yksi muuttuja koki oman tähtihetkensä, jonka hän saattoi jakaa tuhansien käyttäjien kanssa. Meikkivinkki toi uutta iloa ja rohkeutta meikkaukseen sekä ohjausta ihonhoitoon ja -puhdistukseen.

Meikkivinkki päättyy vuodenvaihteessa, mutta Nivea jatkaa ennakkoluulottomana mm. Facebookissa ja läheisenä muualla - pidä silmät auki!

MTV3/Helmi

Kuva: Nivea

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot