Mainos
Mainos

Seksitutkimus: Luuletko sänkytaidoistasi liikoja?

Indianan yliopistossa tehdyn seksitutkimuksen mukaan miehet luulevat antaneensa seksikumppaneilleen orgasmeja paljon todellisuutta useammin.

Tutkimuksessa tehdyn kyselyn mukaan 85 prosenttia miehistä väittää heidän kumppaninsa saaneen orgasmin viimeisimmän yhdyntäkerran aikana. Hälyttävä ristiriita on kuitenkin, että naisista vain 64 prosenttia kertoo saavuttaneesa huipun viimeisimmällä kerralla. Tutkimukseen osallistui kuusituhatta eri ikäistä ihmistä.

On syytä pohtia, mistä on kysymys. Siitä, että naiset teeskentelisivät orgasmin näinkin usen, vai siitä, että emme kommunikoi selkeästi seksipartnereidemme kanssa? On toki mahdollista, että mies ei ole edes yrittänyt selvitellä partnerinsa tuntemuksia.

Tutkimuksessa pohdittiin myös miesten masturbointia. Vastanneista miehistä 60 prosenttia kertoi masturboineensa vähintään kerran viimeisen kuukauden aikana. Itsensä tyydyttäminen on siis erittäin yleistä, ja naisilla ei ole syytä kokea olevansa millään tavalla riittämättömiä.

– Yritän selittää naisille, että vaikka olisit syönyt ihanan usean ruokalajin illallisen, joskus tekee silti mieli vielä pientä suupalaa. Itsensä tyydyttämisessä ei ole mitään tekemistä parisuhteen seksin laadun kanssa, kertoo sosiologian professori Pepper Schwarts Washingtonin yliopistolta kertoo.

MTV/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme