Mainos
Mainos

Silkinpehmeänä makuukammariin

Makuuhuoneessa kaikki haluavat olla hehkeimmillään. Kauniisti ajeltu vartalo kiihottaa miestä, mutta myös maskuliininen sukupuoli on innostunut karvanpoistosta.

Karvaton keho ei ole vain nykyajan muotivillitys, sillä sileä ruumis on viehättänyt ihmisiä jo muinaisissa kulttuureissa. Esimerkiksi faaraoiden Egyptissä karvanpoistoa harrastettiin sokeroimalla.

Miehet pitävät makuukammarissa siistiksi ajeltua alapäätä kiihottavana. On makuasia, poistaako karvat kokonaan, vai jättääkö osa karvoista iholle.

Nykyään karvanpoisto on helppoa ja vaivatonta. Silkinpehmeä iho syntyy vaivatta ja nopeasti karvanpoistoaineella. Karvan kasvua ehkäisevillä voiteilla karvankasvu hidastuu ja voit nauttia sileydestä pidempään.

Helmi-kaupassa on myynnissä kaksi karvanpoistoon tarkoitettua ainetta, Blitz Blank -karvanpoistovoide ja Blitz Blank Haar Stop -karvan kasvua ehkäisevä voide.

Tilaa tuotteet Helmi-kaupasta:

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme