Mainos
Mainos

Skandaalitähti perustaa uuden bändin

Lehtiotsikoissa ryvettynyt laulaja Amy Winehouse aikoo pistää pystyyn uuden bändin. Tähtönen on rauhoittunut aloitettuaan seurustelun uuden miehen kanssa. Nyt hän haluaa sekoilujen sijasta kesittyä musiikkiin.

Amy Winehouse on perustamassa uutta yhtyettä yhdessä The Roots -yhtyeen rumpalin ?uestloven ja tunnetun kitaristin Raphael Saadiqin kanssa. Bändin alkutaival ei ole täysin ongelmaton. Trion on vaikea löytää yhteistä aikaa uusien biisien nauhoittamiseen. Winehousella on vaikeuksia saada viisumia Yhdysvaltoihin pahoinpitelysyytteen ja kannabiksen hallussapidon takia, joten kolmikon täytynee levyttää kyseisen valtion rajojen ulkopuolella.

Laulajatar on rauhoittunut takavuosien sekoilujen jälkeen. Hän on alkanut tapailla elokuvaohjaaja Reg Travissia ja keskityy nyt täysillä musiikin tekemiseen. Edes tupakka ei enää sauhua neidon suussa.

MTV3/Helmi

Lähde: contactmusic.com

Kuva: Gettyimages

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme