Mainos
Mainos

Sopivassa suhteessa: Miehen huumorintaju

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa ruoditaan ruoan lisäksi miesten huumorintajua!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli miettii miehen huumorintajua.

"Se saattaa toisinaan säkenöidä, mutta joskus niin täydellisen väärään aikaan. Esimerkiksi viikko ennen vaimon kuukautisia, kun naisen mieli voi pahoittua jo omalla kotipihalla, kun joku perkeleen talitintti katsoo vähän pahalla silmällä. Ihan totta, eivät kaikki eläimet ole ihania, niissä löytyy mulkvisteja ihan siinä missä ihmisistäkin. Kyllä minä kusipäisen kiinanpalatsikoiran tunnistan, kun sellaisen näen."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme