Mainos
Mainos

Sopivassa suhteessa: Mies ei taputtele!

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Mutta miten miehen saisi taputtelemaan ja olemaan romanttinen?

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla - rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa pohditaan, miksi mies ei suostu taputtelemaan vaimoaan.

"Prinsessa Victorian häät laukaisivat pikkuvaimossa hillittömän romantiikannälän, jota on vaikea tyydyttää. Kun charmikas kuningasisä saatteli onnesta sädehtivää tytärtään kohti koko elämän onnellisena kestävää avioliittoa, kyyneleeni alkoivat virrata valtoimenaan. Kuin rakkauden Tonava valuivat onnen kristallit pitkin kestohymyyn vääristyneitä kasvojani. "Rakkaus on niin ihanaa, avioliitto on niin ihanaa. Mies, minä rakastan sinua, halataan, pussataan, taputa peppuani ja sano, että rakastat sitä vielä kun se on aivan ryppyinen ja pieni!""

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme