Mainos
Mainos

Sopivassa suhteessa: Tiukka tennismenu

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa horisontissa vaanii barbababamainen keho ja tenniskurssi!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli aikoo palata tenniksen pariin. Samalla loppuvat epäterveelliset mässäilyt.

"Illalla ilmoitin kotona palavaani tenniskentille ja esittelin nenäliinan kokoisen hamosen. Mies tykkäsi. Mielestäni miehen tennishamefetissi on aivan riittävä syy harrastuksen aloittamiseen. Viikko myöhemmin ilmoittauduin myös kursseille ja totesin, että itsekin pidän lajista. No, nyt on siis tilanne sellainen että aion saada taas rystyn kulkemaan..."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme