Mainos
Mainos

Suojaa lapsen iho heti kevään ensipäivistä

NIVEA SUN Children’s Pocket Size kulkee kätevästi mukana

Lasten herkän ihon suojaaminen auringolta on tärkeää heti kevään ensipäivistä lähtien. Suojaa tarvitaan muuallakin kuin rannalla, joten aurinkovoidetta kannattaa pitää aina mukana. Uusi NIVEA SUN Children’s Pocket Size on kehitetty juuri tähän tarpeeseen.

Näppärä, taskukokoinen 50 ml purkki mahtuu kätevästi käsilaukkuun tai lapsen omaan reppuun. Sitä voi lisätä aina tarvittaessa ja se sopii niin kasvoille kuin koko vartalollekin. Voide on koostumukseltaan kevyttä ja siinä on erinomainen UVA- ja UVB-suoja sekä korkea suojakerroin 30.

Tutkitusti turvallinen NIVEA SUN Children’s Pocket Size on nopeasti imeytyvä ja vedenkestävä. Koska se imeytyy ihoon nopeasti, se ei myöskään tahraa vaatteita eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Suojan vaikutus alkaa välittömästi. Helppokäyttöinen ja nopea uutuus on sekä lasten että vanhempien mieleen.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme