Mainos
Mainos

Suomalaiset haluavat enemmän ja hitaampaa seksiä

Lapsi ei estä vanhempien seksielämää. Suomalaisperheiden vanhemmat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä seksielämiinsä, kertoo uusi kysely.

Lapsiperheiden vanhemmat harrastavat seksiä enemmän kuin yleensä annetaan ymmärtää. Yli 35 prosenttia Helistin.fi-sivuston tekemään Perhekyselyyn vastanneista vanhemmista kertoi harrastavansa seksiä muutaman kerran kuukaudessa ja vähän alle 30 prosenttia muutaman kerran viikossa viikossa. Vain kymmenesosassa parisuhteista seksiä oli vähemmän.

Vastaajat olivat varsin tyytyväisiä seksielämiinsä, vaikkakaan kolmasosa ei pistäisi pahitteeksi, jos seksiä olisikin hieman nykyistä enemmän. Määrän sijaan useimmat halusivat lisätä seksiin kiireettömyyttä.

Suomalaisilla on mitä ilmeisimmin erittäin hyvät puolisot sillä noin 82 prosenttia vastaajista kertoo olevansa täysin tyytyväinen kumppaniinsa sängyssä.

Vastaajien parisuhteissa ei ole ilmennyt tarvetta puolison pettämiselle. Hieman alle kymmenesosa vastaajista oli pettänyt kumppaniaan, joista noin puolet on salannut sen ja toinen puolikas puolestaan saanut tapauksen anteeksi.

Helistin.fi:n kyselyn vastaajista 96 prosenttia oli parisuhteessa.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Helistin.fi

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot