Mainos
Mainos

Suomalaisten seksikumppanien määrää vertaillaan nettipalvelussa

Onko sinulla enemmän vai vähemmän kumppaneita kuin ikätovereillasi? Nettipalvelu kerää eri maiden käyttäjiltä kokemuksia ja tarjoaa niistä tilastotietoa vertailuun.

Kansainväliseen ja kansalliseen seksivertailuun tarjoutuu nyt mahdollisuus, kun nettideittipalvelu Mingle2 kerää käyttäjiltä tietoa näiden seksikumppaneiden määrästä.

Palvelusta selviää, että esimerkiksi helsinkiläisillä 30-vuotiailla naisilla on ollut keskimäärin 14 kumppania. Etelä-Suomen läänissä asuvilla 30-vuotiailla miehillä on ollut keskimäärin kahdeksan kumppania, kun taas naisilla on ollut keskimäärin 10 kumppania. Palvelun mukaan suomalaisilla on kahdeksan kumppania keskimäärin.

Kyselyssä selvitetään ikä, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen ja kumppaneiden määrä. Lisäksi palvelussa kerrotaan asuinpaikka läänin ja kotikaupungin tarkkuudella. Palvelu on englanninkielinen.

Seksikumppani kysely, mingle2.comin nettisivuilla.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot