Mainos
Mainos

Suuseksi ei ole seksiä – mikä sitten on?

Missä kulkee seksin raja? Perinteinen miehen ja naisen välinen yhdyntä lasketaan seksiksi, mutta mikä muu on seksiä? Jos esimerkiksi presidentti Clintonilta kysytään, niin suuseksi ei ole seksiä laisinkaan.

Tohtori.fi-sivusto kertoo kyselystä, jossa lähes 500 college-opiskelijalta kysyttiin seksin määritelmiä. Tulokset olivat yllättäviä. Vain alle yksi viidestä piti suuseksiä seksinä. Toisen sukuelimen hyväilyä suulla ei laskettu seksiksi. Vuonna 1991 tehdyssä samanlaisessa kyselyssä vielä 40 prosenttia oli sitä mieltä, että suuseksi on seksiä.

Yllättävää oli myös, että noin 80 prosenttia kyselyyn vastanneista piti anaaliseksiä seksinä. Loppujen mielestä kyse ei ollut seksistä.

– Myös miesten käsitykset seksistä naisten vastaaviin verrattuna voivat herättää ihmetystä. Nimittäin suurempi osa miehistä piti partnerin sukuelinten koskettelua, rintojen tai nännien oraalistimulointia tai niiden koskettelua käsillä seksinä verrattuna naisiin, kertoo Tohtori.fi -sivusto.

Mikä sinun mielestäsi on seksiä? !


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Tohtori.fi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme