Mainos
Mainos

Suzie, 37: Syrjähyppy pelasti parisuhteeni

Pettäminen on usein viimeinen niitti huonosti toimineelle parisuhteelle. Joissakin tapauksissa syrjähyppy voi kuitenkin osoittautua parisuhteen pelastusrenkaaksi. Niin kävi Suzie Davisille, joka antautui suhteeseen toisen miehen kanssa.

Suzie kertoo Sun-lehdelle, että parisuhde voi, paitsi toipua syrjähypystä, myös tehdä siitä vahvemman. Naisella oli neljä kuukautta kestänyt suhde vieraaseen mieheen aikana, jolloin hänen avioliitossaan oli ongelmia.

Suzie ajautui suhteeseen, kun aviomies Paul alkoi viettää yhä enemmän aikaa kaksoisveljensä kanssa, joka kävi läpi omaa avioeroaan. Suzie ja Paul olivat olleet tuolloin naimisissa vain kaksi vuotta, mutta miehen jatkuva poissaolo ja juhliminen oli liikaa Suzielle.

– Paul saattoi lähteä päiväkausiksi retkeilemään kertomatta siitä minulle. Tunsin, niin kuin minua ei enää olisi olemassa. Myös seksielämämme oli olematonta, Suzie muistelee.

Niinpä Suzie hankki rakastajan netin kautta ja antautui suhteen vietäväksi.

– Tiesin että se on hyvin vaarallista, mutta rakastajani kohteli minua kuin prinsessaa. Se kohotti itsetuntoani, hän kertoo syrjähypystään.

Suhde kuitenkin loppui, kun uusi mies pyysi Suzieta eroamaan miehestään. Silloin Suzie tajusi, kuinka palavasti hän halusi saada avioliittonsa toimimaan.

– Tunnustin suhteen Paulille. Hän vajosi polvilleen ja itki ja rukoili minua olemaan jättämättä häntä, Suzie kertoo.

Nyt Suzie uskoo, että hänen ja Paulin liitto on vahvempi kuin koskaan.

– Syrjähyppy ei ole tapa pelastaa ihmissuhdetta, mutta jos olet hyvin onneton - kuten minä olin - on hyvä puhua siitäkin mahdollisuudesta, sillä se voi parantaa avioliittoasi , Suzie kertoo.

Vaikka Suzie inhosi itseään pettämisen jälkeen, hän ei kadu tekoaan.

– Pakotin mieheni tajuamaan, että hän oli vaarassa menettää minut, jos ei panosta suhteeseen, Suzie kertoo.

Myös Paul on sitä mieltä, että hän ajoi rakkaansa suhteeseen.

– On minun velvollisuuteni tehdä vaimostani onnellinen, hän muistuttaa.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot