Mainos
Mainos

Taavi Salmivaara: Karismaattinen leijona haluaa huomiota

Radio Novan juontaja Taavi Salmivaara sai tähtikartan tulkinnan astrologi Merja Hirvisaarelta Vapaalla ja viihteellä -ohjelmassa.

Taavi Salmivaaran on aurinkomerkiltään leijona ja hänen nousevana merkkinään on jousimies. Radio Novan juontajan tähtikartasta löytyi paljon impulsiivisuutta ja energiaa, joiden vastapainona on äärimmäistä lempeyttä. Miehen luonteesta paljastui kyky sekä nipottamiseen että hassutteluun.

– Tuo pitää paikkansa. Menen fiiliksellä ja ajattelen asioita rationaalisesti, mutta nipotan, jos homma ei toimi, Salmivaara kertoo.

Tähtikartan mukaan karismaattinen ja puoleensavetävä leijona haluaa tulla ihailluksi ja olla huomion keskipisteenä. Hän on sekä erinomainen johtaja että hyvä rakastaja.

Salmivaara kertoo tulleensa tähtikartan lukuun avoimin mielin. Asenne astrologiaa kohtaan on miehellä ollut neutraali, mutta laulaja häkeltyi tulkinnan paikkansapitävyydestä.

– Aika pelottavaa – mutta positiivisella tavalla – miten Merja osasi tuntea niitä ominaisuuksiani ja piirteitä. Ei tainnut olla yhtään sellaista asiaa mitä olisin kieltänyt tai ollut eri mieltä, Salmivaara sanoo yllättyneenä.

Kuuntele mitä astrologi kertoi juontajasta, ja mitä Taavi Salmivaara ajattelee omasta tähtikartastaan.

(MTV3 Helmi)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme