Mainos
Mainos

Tähti paljasti kauneusleikkauksissa epäonnistuneen kroppansa

Tara Reid, 34, uskaltautui esiintymään jälleen bikineissä. Plastiikkakirurgit ovat yrittäneet korjata aikaisempia epäonnistuneita kauneusleikkauksia.

Cruel Intentions- ja American Pie -elokuvista tuttu näyttelijä Tara Reid nousi muutama vuosi sitten otsikoihin epäonnistuneiden kauneusleikkauksiensa takia. Kauhistusta aiheuttivat sekä vatsan alueen rasvaimu että silikonirinnat: molemmat menivät pieleen. Jättikokoiset silikonit eivät istuneet naisen vartaloon ollenkaan. Lisäksi toinen rinnoista oli selkeästi korkeammalla kuin toinen. Leikkaus jätti todella näkyvät arvet näyttelijättären nännipihan ympärille.

Vatsan rasvaimu taas jätti näyttelijän vatsan näyttämään oudolta ja muhkuraiselta. Operaatiot suoritettiin vuonna 2004. Nyt Tara on astunut ensimmäisen kerran julkisuuteen bikineissä sen jälkeen kun lääkärit ovat yrittäneet korjata ensimmäisten kauneusleikkauksien jälkiä.

Tara vakuuttaa olevansa tällä hetkellä tyytyväinen itseensä, kertoo Daily Mail. Näyttelijä jopa poseerasi miestenlehti Playboylle viime syksynä.

Lähde: Dailymail

Kuva: Wireimage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme