Mainos
Mainos

Tässä syyt miksi teeskennellä orgasmi

Tutkimus kertoo yleisimmät syyt miksi orgasmeja teeskennellään.

PsychCentral.com -sivusto selvitti kuinka yleistä on orgasmin teeskentely ja miksi niin tehdään. Tutkimukseen haastateltiin Kansasin yliopiston opiskelijoita.

Miehistä joka kolmas oli joskus teeskennellyt laukeamisen, kun puolestaan naisista lähes seitsemän kymmenestä oli teeskennellyt orgasmia.

Neljä suurinta syytä teeskentelylle olivat seuraavat:

1. Orgasmi koettiin epätodennäköiseksi. Tämä selitys oli etenkin humaltuneiden miesten suosiossa, vaikka naisetkin sitä jonkin verran käyttivät.

2. Seksin ei haluttu enää jatkuvan. Joskus on helpompaa teeskennellä, etenkin jos on partneri, joka haluaa tyydyttää toisen hinnalla millä hyvänsä, vaikkei taidot ehkä olisikaan aivan kohdillaan.

3. Ikävien seurauksien pelossa toisen tunteita ei haluttu loukata tai aiheuttaa toiselle mielipahaa, joten teeskentely koettiin pienemmäksi pahaksi.

4. Kumppania haluttiin miellyttää, joten teeskentely nähtiin keinoksi suojella kumppanin itsetuntoa.

Miehiä tutkimukseen haastateltiin 180 ja naisia 101.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: PsychCentral.com

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot