Mainos
Mainos

Tässäkö tulevaisuuden kuumin hiustrendi?

Laulaja ja näyttelijä Ciara on esitteli jokin aika sitten erikoisesti värjättyjä hiuksiaan upeana. Syntyykö Ciaran erikoisesti värjätyistä hiuksista vielä kevään kuumin hiustrendi?

Laulaja ja näyttelijä Ciara, 26, on kerännyt katseita persoonallisella hiustyylillään. Jää nähtäväksi nouseeko laulajattaren persoonallinen kuontalo vielä suursuosioon.

Ciara on värjännyt upeat pitkät hiuksensa kaksivärisiksi: laulajattaren kutrit vaihtavat väriä puolivälissä. Juurikasvua mukaileva liukuväriä muistuttava kampaus pistää silmään väkijoukkojen keskellä.

Tämän kevään värikkäitä ja uskaliaita trendejä voisi hyvin täydentää näyttävä monivärinen hiusväri. Rohkea linja vaatteissa jatkuu luontevasti myös räväkkään hiusmalliin.

Juurikasvua mukaillutta hiusväriä on tavattu aiemminkin Hollywoodissa. Ciara oli kuitenkin uuden hiusvärinsä kanssa erityisen rohkea, sillä vaalean ja tumman hiusvärin välinen kontrasti oli huomattava.


AVA

Kuvat: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme