Mainos
Mainos

Taylor Momsenille potkut huonon käytöksen vuoksi!

IMG-mallitoimisto on potkinut Gossip Girl -tähti Taylor Momsenin pihalle tähden huonon käytöksen vuoksi.

Gossip Girl -tähti Taylor Momsen on potkittu pihalle IMG-mallitoimistosta. Syyksi ilmoitetaan Momsenin huono käytös. Tilalle on palkattu näyttelijätär Dakota Fanning.

Momsen aloitti työt IMG:llä 14-vuotiaana, mutta toimiston johtajat ovat huhujen mukaan kyllästyneet nuoren naisen kapinalliseen käytökseen. Saman asian vuoksi myös hänen taukoaan Gossip Girlissä pidennettiin.

– Pukeudun itseäni varten. Tyylini on provosoiva, mutta tunnen oloni itse hyväksi. Jos joku tuntee olonsa epämukavaksi sen takia, että olen 17, se henkilö on idiootti, koska sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä, Momsen on pamauttanut.

– Puen ylleni vaatteet, jotka sattuvat olemaan puhtaina. Valitsen ne vaatteet, jotka ovat helpoimmat löytää aamulla, sillä olen yleensä myöhässä. Tyylini on muotoutunut siitä. En vain välitä, koska olen liian laiska.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme