Mainos
Mainos

"Tein sen traktorin takana!"

Nykyihmistä kiehtoo seksi. Varsinkin muiden ihmisten seksielämä on usein suurennuslasin alla: kuka saa, montako kertaa viikossa, ja missä?

Niiden, jotka miettivät mielenkiintoisimpia aktipaikkoja, ei enää tarvitse odottaa hämyiseen baari-iltaan saadakseen tietää muiden hurjimmat kokemukset. Sex Health Guru on jo tutkinut aihetta!

Sex Health Gurun katugallupissa kysyttiin kummallisinta paikkaa harrastaa seksiä. Vastausten kirjo oli melkoinen.

Stetsonipäinen mies mainitsee hurjimmaksi hurjastelupaikakseen leffateatterin. Kiharatukkainen mies muistelee aktia kiveä vasten; aurinkolasipäinen herra on tehnyt "sen" pesäpallokentällä.

Villiä menoa kaupan vessassa

Hississä, oman kodin oven edessä, katolla, keilahallissa, metsässä, veneessä.. Listaa voisi näemmä jatkaa loputtomiin. Kummallisempiakin paikkoja toki löytyi.

"Traktorin takana", toteaa punatukkainen tyttö täysin pokkana.

Toisen tytön on pakko naurahtaa muistolleen - hän on villiintynyt kaatopaikalla! Myös antiikkikaupan WC-tiloja on käytetty hyväksi.

Mutta mitä teki kuski?

Ne, jotka eivät ennättäneet videolle kertomaan kokemuksiaan, pystyivät kuitenkin osallistumaan nettikyselyyn.

16 prosenttia vastanneista mainitsi jännittävimmäksi seksipaikakseen auton. Monissa vastauksissa mainittiin, että auto oli liikkeessä aktin tapahtuessa; tarina ei kuitenkaan kerro, oliko kuski mukana hommissa!

Myös elokuvateatteri ja lentokoneen kymppikerho olivat suosittuja vastauksia.

Kahdeksan prosenttia nettikyselyyn vastanneista oli hullutellut veneessä. Ilmeisesti veneen osuus eroottisessa kohtaamisessa on merkittävä, sillä suuri osa vastaajista halusi kuvailla tarkasti, millaista paattia oli keinuttanut.

Suurin jahti lienee kuitenkin se turvallisin vaihtoehto, sillä ainakin yhden vastaajan eroottinen kohtaaminen päättyi veneen puhkeamiseen - aktia kun suoritettiin puhallettavassa kanootissa!

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Sexhealthguru-sivusto.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme