Mainos
Mainos

"Thaivaallista"

Hyvä ruoka, hyvä seura ja kiireetön ilmapiiri ovat tärkeä osa täydellistä kylpylälomaa. Mikä Naantalin kylpylän ravintoloista olisi sinun listallasi, kun etsit itsellesi parasta mahdollista kylpyläkokemusta?

Naantalin Kylpylän Thai Garden -ravintolaa pidetään yleisesti Suomen parhaana Thai-ravintolana. Thai Gardenin maineikas keittiömestari Manit Poonhiran ja hänen thaimaalainen henkilökuntansa ihastuttavat kylpylän vieraita monipuolisella autenttisia aasialaisia herkkuja sisältävällä menulla, joka on saanut monen vieraan huokaamaan taivaallisen makuelämyksen muotoon "thaivaallista".

Myös Naantalin Kylpylä uusi ravintola Le Soleil hyödyntää aasialaista ruokakulttuuria, mutta yhdistää sen eurooppalaiseen. Avokeittiön runsas buffetpöytä ja à la carte -listan eksoottiset ja trendikkäät maut vievät kielen mennessään.

Vai olisiko sinun suosikkisi sittenkin tyylikäs Paviljonki, rento Kellaribaari TK'S vai perinteinen, runsas Buffet-ateria?

Artikkelin tarjoaa: Naantalin kylpylä

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme