Mainos
Mainos

Tiedoksi AVAn virittämisestä

Digita Infoon on tullut perjantaina 4.5. yhteydenottoja AVA-kanavan virittämisestä. Joillakin paikkakunnilla, kuten esimerkiksi Espoossa, yksittäisissä talouksissa AVAn kanavapaikalle (13) on virittynyt jokin muu kanava kanavahaun yhteydessä.

Digita on tehnyt näiden yhteydenottojen jälkeen teknisen päivityksen. Jos AVAn virittämisessä on edelleen ongelmia, kannattaa kanavahaku tai tehdasasetusten palautus tehdä uudestaan.

Lisäksi Digita Infoon on tullut palautteita, joissa ongelmana on ollut MTV3 MAX -kanavan näkyminen AVAn kanavapaikalla. Tällaisessa tilanteessa laitteeseen pitää tehdä tehdasasetusten palautus kanavahaun sijaan.

Lisätietoa asiasta löytyy Digitan nettisivuilta.

Ohjeita kanavaviritykseen:

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot