Mainos
Mainos

Tosi-tv-tähden manageri: Puhun kuolleille julkkiksille

The Hills -tosi-tv-sarjasta tuttu Heidi Montag on hankkinut uuden managerin, joka pystyy kommunikoimaan henkien kanssa.

Aiden Chase kertoo, että hänellä on kyky kommunikoida henkien ja varsinkin kuolleiden julkisuuden henkilöiden kanssa. Selvännäkijä ja tosi-tv-tähti Heidi Montagin uusi manageri kertoo haluavansa auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi ja ohjata heidän tulevaisuuttaan.

– Tapasin Heidin hänen kauneusleikkauksiensa jälkeen ja autoin häntä tekemään parannustyötä, energian puhdistusta ja tulevaisuuden kartoitusta. Kun Heidi pyysi minua managerikseen, tajusin tehneeni sitä työtä jo valmiiksi.

Chase kertoo People-lehdelle, etteivät kaikki usko hänen kykyihinsä parantajana tai sitä, että hän pystyy puhumaan henkien kanssa.

Moni kuollut julkkis on kuitenkin jo ottanut häneen yhteyttä.

Gene Kelly on yksi heistä. Hän alkoi puhua minulle vuosi sitten. Kävi niin, että mieleeni putkahti äkkiä kuva hänestä ja IPodini alkoi itsestään soittaa kappaletta An American in Paris -elokuvasta. Siitä lähtien hän on kuiskaillut korvaani. Se on uskomaton ja kaunis asia, Chase kertoo.

(MTV3 Helmi)

Kuva. WireImage / AOP

Lähde: People-lehti

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme