Mainos
Mainos

Tutkimus: Avioituminen tekee miehistä mukavampia

Naiset, nyt kannatta kosia: avioliitto nimittäin tekee miehestä mukavan.

Tutkimuksen mukaan avioituminen todella muuttaa miestä, kertoo asylum.co.uk. Michiganin yliopiston tutkijat havainnoivat siviilisäädyn ja aggressiivisen sekä laittoman käytöksen välisiä yhteyksiä.

Tutkimuksessa käytiin läpi 289 identtisen mieskaksosen elämää heidän ollessaan 17-29 -vuotiaita.

Tutkijat havaitsivat, että avioituminen sai miehet välttämään rikollista toimintaa; se myös vähensi aggressiivisuutta, ryyppyputkia ja petollisuutta sinkkuiluun ja toisen kaksosen elämään verrattuna.

Tutkijat myöntävät, että mukavilla ihmisillä on ylipäätään paremmat mahdollisuudet päästä naimisiin. Tutkimuksen uskotaan kuitenkin osoittavan, että avioliitolla itselläänkin voi olla rauhoittava vaikutus mieheen.

Tämä lienee huono uutinen ainoastaan pahoihin poikiin mieltyneille naisille.

MTV3/Helmi

Lähde: Asylum.co.uk

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot