Mainos
Mainos

Tutkimus: Itsekäs rakastaja on paras rakastaja

Tutkimuksen mukaan itsekkyys on sängyssä hyve.

Kun kysytään hyvän rakastajan ominaisuuksia, moniko hehkuttaisi itsekästä sänkykumppania? Tutkijoiden mukaan itsekkyys on kuitenkin hyväksi sängyssä, kertoo limelife.com.

Tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka viettävät aikaa sängyssä yrittäen saada haluamansa, ovat parempia rakastajia. Vancouverilaisessa yliopistossa tehty tutkimus havainnoi 60 pariskuntaa, joista puolet oli alle 30 –vuotiaita. Tutkittavilta kyseltiin, miksi he harrastavat seksiä, ja paljonko he nauttivat siitä.

– Havaitsimme, että kun itsekkyys sängyssä väheni, myös kumppanin nautinto väheni. Luulisi, että asia olisi päinvastainen, tutkijat kertovat.

Tutkimus kertoi myös, että nuoremmat parit harrastavat seksiä tyydyttääkseen tarpeensa. Vanhemmat parit halusivat osoittaa kiintymystään kumppanilleen. Johtopäätöksenä tutkijat toteavat, että hyvällä rakastajalla on terve määrä itsekkyyttä ja parinmiellyttämishalua. Nautinnon haluaminen ja sen aktiivinen etsiminen ovat myös tärkeitä.

MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme