Mainos
Mainos

Tutkimus: Myös tuleva isä voi kokea "raskaushimoja"

Raskauden aika vaikuttaa naisen kehoon ja mieleen. Tutkimuksen mukaan myös tuleva isä kokee erilaisia tuntemuksia raskauden aikana!

Raskaus vaikuttaa tulevan äidin mieleen ja kehoon, mutta entä lapsen isä? Tutkimuksen mukaan myös isäksi tuleva mies kokee raskauden aikana muutoksia, kertoo Daily Mail.

Tutkimuksen mukaan neljäsosa tulevista isistä kokee vaimonsa tai naisystävänsä raskauden aikana erilaisia "raskausoireita", kuten ruoanhimoa ja aamupahoinvointia. Tutkimukseen osallistui 2000 16-65 -vuotiasta miestä.

Tutkimukseen osallistuneista miehistä 26 prosenttia koki mielialojensa heilahtelevan kumppanin raskauden aikana. Kahdeksan prosenttia tulevista isistä muuttui itkuisiksi esimerkiksi surullisia leffoja katsellessaan.

Kymmenen prosenttia tutkituista miehistä himoitsi tiettyä ruokaa, ja kolme prosenttia miehistä koki jopa "raskauskipuja"! Huikea 56 prosenttia miehistä tunnisti itsessään pesänrakennustarpeita, kuten tarpeen pitää koti siistinä. Turha siis enää väittää, että raskaus vaikuttaa vain naiseen!


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot