Mainos
Mainos

Tutkimus: Rankka seksi voi tappaa!

Tuore tutkimus kertoo, että paljon energiaa vaativat aktiviteetit kuten lenkkeily tai seksi lisää sydänkohtauksen riskiä.

Bostonin Tufts Medical Centre tutki ja totesi vastikään, että yhtäkkiset energiaponnistukset nostavat huomattavasti sydänkohtauksen riskiä.

Tutkimuksessa analysoitiin 14 muun tutkimuksen dataa ja etsittiin linkkejä liikunnan, seksin ja sydänkohtausten sekä niistä johtuvien äkkikuolemien välillä, kertoo voice-online.co.uk.

Tutkimuksen mukaan ihmisillä on 3,5-kertainen riski sydänkohtaukseen rankan liikunnan aikana verrattuna siihen, kun he eivät ole yhtä aktiivisia. Riski saada sydänkohtaus seksin aikana tai heti sen jälkeen on 2,7-kertainen verrattuna lepoaikaan.

Tuftsin tutkimusryhmään kuuluva tutkija Jessica Paulus muistuttaa, että vaikka riskit olivat verrattain korkeat, kaikista riskialttiin aika oli lyhyt.

– Korkeat riskit koskevat vain lyhyttä aikaa, korkeintaan muutamaa tuntia, fyysisen aktiviteetin aikana tai heti sen jälkeen, Paulus muistuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Voice-oneline.co.uk

Kuvat: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot