Mainos
Mainos

Tutkimus todisti: Kaunis nainen aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä

Kauniin naisen näkeminen saattaa johtaa kolariin, kertoo tutkimus.

AA Insurancen tutkimukseen osallistui 15 500 irlantilaista motoristia. Kyselyyn vastanneista miehistä 30 prosenttia myönsi ajaneensa melkein kolarin, koska oli unohtunut katselemaan kaunista naista. Huomion varasti yleensä kävelevä tai pyöräilevä nainen. Naisten lisäksi miesten keskittymistä häiritsivät tienvarsimainokset ja kolaripaikat, kertoo torquenews.com.

Kyselyyn vastanneista naisista vain kolme prosenttia ilmoitti komean miehen häirinneen keskittymistä liikenteessä. Eniten naisten huomiota veivät tienvarsimainokset.

Tutkimuksessa kysyttiin myös saman sukupuolen vaikutusta ajokykyyn. Erikoista kyllä, miehet häiritsivät miehiä enemmän kuin naiset naisia.

Kuva: Colourbox

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot