Mainos
Mainos

Tyttöjen illan voittaja: Mies jää kotiin hoitamaan lapsia

Helmi järjestää yhdessä Amarula-kermaliköörin kanssa upean tyttöjen illan ravintola Shakerissa ja Copacabanassa. Voittajaksi arvottiin lohjalainen Heidi Heikkinen, joka ei ollut uskoa voittoaan todeksi.

"Luulin, että soittaja on puhelinmyyjä ja meinasin jo sulkea puhelimen. Olen osallistunut useisiin kilpailuihin Helmessä, joten asia alkoi lopulta kuulostaa tutulta", Heikkinen kertoo.

Neljän lapsen äidille rentoutumisilta tulee enemmän kuin tarpeeseen. Mies jää kotiin hoitamaan lapsikatrasta, ja Heidi aikoo pyytää mukaansa ystäviään, joita ei ole nähnyt vähään aikaan.

"Yritin juuri tavoitella yhtä ystävääni, jota en ole tavannut kymmeneen vuoteen. Toivottavasti saan hänet vielä kiinni", Heikkinen sanoo.

Upea ilta järjestetään ravintola Shakerissa, jossa baarimestari antaa taidonnäytteitään Amarula-drinkkien teosta. Koko voittajaporukka voi myös osallistua itse drinkkien tekoon. Ilta jatkuu ravintola Copacabanassa, jossa viiden hengen seurue nauttii illallisen avecien kera.

"Toivon hyvää ruokaa, juomaa ja leppoisaa iltaa sekä sitä, että lapset eivät sairastu, niin kaikki pääsevät paikalle", Heikkinen sanoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme