Mainos
Mainos

Unelmien poikamies -tähden yllättävät pikahäät

Tositv-tähti Shayne Lamas ei aikaillut astellessaan alttarille. Kaunotar tunsi aviomiehensä vain muutaman viikon ennen avioitumista.

Unelmien poikamies -sarjassa Matt Grantin sydämen vienyt Shayne Lamas on mennyt naimisiin. Hänen aviomiehensä ei kuitenkaan ole sarjasta tuttu poikamies vaan TheDirty.com-sivuston perustaja Nik Richie.

Las Vegasissa avioitunut pari on tuntenut toisensa vain muutaman viikon. Hääseremonia kesti lähteen mukaan 10 minuuttia, jonka jälkeen pariskunta juhli Las Vegasin yössä.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin tytär ja hänen tuore aviomiehensä vahvistivat häähuhut Twitter-sivustolla.

– Olen onnellinen, sillä menin eilen naimisiin upean ihmisen kanssa. Odotamme, että saamme jakaa elämämme toistemme kanssa, Shayne Lamas kirjoitti.

Matt Grant toivotti entiselle tyttöystävälleen onnea, mutta antoi myös varoituksen sanasen.

– Olisin kuvitellut hänen oppineen Unelmien poikamies -sarjasta, että viikon kestäneet suhteet ja nopeasti solmitut avioliitot eivät välttämättä toimi.

Twitterissä hän vitsaili vielä:

– En tiedä kumpi on pahempaa: herätä Vegasissa Mike Tysonin tiikerin vierestä vai havahtua siihen, että on mennyt naimisiin Shayne Lamasin kanssa.

Lähde: TMZ.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme