Mainos
Mainos

Uusi polttarivillitys: Alaston miesmalli!

Pukeutuminen ja pusujen myyminen on menneen talven lumia. Nyt piirretään alastomia miehiä.

Etkö keksi hauskaa polttariohjelmaa, onko seksiväline-esittelyt ja pukuleikit jo koettu? Toimi kuten kanadassa: hanki polttareihin taidetarvikkeita ja alaston miesmalli!

Kanadalainen yritys tarjoaa polttareihin Sketch in the City -palvelua: polttareihin saapuu komea, alaston miesmalli, jota avioituva neito sitten piirtää ystäviensä kanssa. Tempauksen nimi on väännös Sinkkuelämää-sarjan englanninkielisestä nimestä Sex and the City, kertoo montrealmirror.com.

Polttari-ilta ei ole hiljaista piirustamista nurkassa, vaan mallien luvataan olevan mukavia ja hauskoja. Kriteerit malliksi pääsemiselle ovat tiukat: mies ei saa tehdä naisten oloa epämukavaksi, vaan hänen pitää olla valloittava.

– Tämä on tasokkaampaa kuin stripparin palkkaaminen, mutta silti seksikästä. Mallin piirtämisen aikana kuuluu paljon kikattelua, yrityksestä kommentoidaan.


MTV3/Helmi

Lähde: Montrealmirror.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme