Mainos
Mainos

Uusi rantatukka ihastuttaa - Tähti leikkasi hiuksensa lyhyiksi

Näyttelijä Michelle Williams on leikannut hiuksensa lyhyiksi. Uusi rantatukka ihastuttaa. Hiukset hehkuvat nyt platinanvaaleina.

Michelle esiintyi vielä vuoden alussa pitkissä vaaleissa kutreissa. Tähti on nähty uransa aikana pitkissä ja jopa aivan lyhyissä hiuksissa. Useimmiten Michelle on suosinut vaaleaa hiustenväriä, mutta vuonna 2004 hän hätkähdytti värjäämällä hiuksensa ruskeiksi.

Nyt hiukset ovat taas lyhyet. Platinanvaalea napakka malli pukee Michelleä hyvin. Eri puolilta päätä lähtevä jakaus tekee lookin heti erinäköiseksi. Tämä tyyli sopii hyvin kesän rantaleikkeihin.

Michellen tyyli on kehittynyt Dawson's Greek -ohjelman naapurintyttölookista naisellisempaan ja itsevarmempaan suuntaan. Tähti on kuitenkin yhä sympaattisesti jalat maassa. "Laitan hiuksiini vain vähän tököttiä ja lähden ulos", tähti on kertonut hiustenlaittotottumuksistaan.

Teksti: MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Instyle

Kuvat: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme