Mainos
Mainos

Uutuustuote ihmetyttää: Pahoittelukortti työnsä menettäneille

Menettikö kaverisi työpaikkansa? Hallmark on nyt valmistanut kortteja tällaisiakin tilanteita varten.

Olet varmasti saanut elämäsi aikana niin parane pian -kortteja, onnittelukortteja kuin osanottokorttejakin. Synkkä talousilmapiiri on saanut Hallmarkin lanseeraamaan kortin, jonka avulla voit ilmaista myötätuntosi myös työpaikkansa menettänyttä ystävää tai perheenjäsentä kohtaan.

Yhdessä kortissa lukee esimerkiksi: "Älä ajattele asiaa työn menettämisenä. Ajattele sitä aikalisänä typeristä pomoista."

Hallmarkin mukaan kortit ovat myyneet hyvin. Kenties yritys lähettää kortteja myös entisille työntekijöilleen: vuoden 2008 laskusuhdanteen aikaan se luopui 335 työntekijästä.

"Mikäänhän ei varmasti tee työnsä menettänyttä ihmistä iloisemmaksi kuin tieto siitä, että kun hänellä ei ole varaa asuntonsa vuokraan, sinä käytit juuri vitosen paperinpalaseen", Perez Hilton sanailee blogissaan.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot