Mainos
Mainos

Vaihtelua pääsiäisherkkuihin: Tee juhlapaisti näin!

Pääsiäisen juhlapöydän antimiin on perinteisesti kuulunut lampaan- tai karitsanliha, mutta pääsiäispaistiksi sopii myös nauta tai porsas.

Porsaan paistien ja fileiden kypsentämisessä on oltava tarkkana, jottei lihasta tule liian kypsä ja kuiva. Tässä apuvälineenä toimii lihalämpömittari, jonka hankkimista huippukokit suosittelevat jokaiseen täydellisen kypsyistä lihaa arvostavaan kotikeittiöön.

Uunin lämpötila on myös syytä pitää melko maltillisena. Näin liha kypsyy lempeästi ja tasaisesti.

Lihakoulun videolta saat vinkit pääsiäisen juhlapaistiin vuohenjuustoperunoiden ja hunajapaahdettujen valkosipulien kera.

(MTV LIFESTYLE)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot