Mainos
Mainos

Valitse Triple Dry -tuotteesi ja osallistu testiryhmään!

Kärsitkö liiallisesta hikoilusta? Ilmoittaudu testiryhmään ja voit päästä kokeilemaan Triple Dry -antiperspiranttituotesarjaa!

Triple Dry on erittäin tehokas, tuoksuton ja alkoholiton antiperspiranttituotesarja, josta löytyy tuotteita eri tarkoituksiin - ylivoimainen suoja joka lähtöön! Triple Dry -tuotteet estävät hikoilun ja pitävät kainalot, kädet tai jalat kuivina.

Valitse oma Triple Dry -tuote!

Valitse tuote, jota haluaisit testata ja osallistu testiryhmään! Vaihtoehtoina ovat Triple Dry Roll-on, Triple Dry Men Roll-on, Triple Dry Spray ja Triple Dry Men Spray. Etsimme testiryhmään naisia ja miehiä. Jokaista Triple Dry -tuotetta testaamaan valitaan 20 henkilöä.

Testaaja sitoutuu testaamaan tuotetta kuukauden ajan ja raportoimaan tuloksista Helmen sivuilla. Testiryhmässä annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa.


MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock, Tamro

Artikkelin tarjoaa:Tamro

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme