Mainos
Mainos

Valokuvista kirjaksi – päästä luovuutesi valloilleen

Uudistuneella Eirikuvan Kuvakirja-ohjelmalla luot digikuvistasi helposti persoonallisen valokuva-albumin.

Eirikuvan uudella Kuvakirjaohjelmalla voit suunnitella ja tilata kuvakirjoja omista kuvistasi. Saat digikuvista helposti oikeaksi kirjaksi sidotun, näyttävän ja persoonallisen kuvakirjan.

Luo lomakuvista itse tehty valokuvakirja, hääpäivän kuvista hääalbumi tai lapsesi synttäreistä riemukas synttärikirja, johon olet lisännyt päivänsankarin omatekemiä piirustuksia. Valmista kirjaa on ilo esitellä ja sen voi antaa myös lahjaksi!

Ilmainen ohjelma on helppo ja hauska

Lataa ilmainen Eirikuva-kuvakirjaohjelma. Kun olet asentanut sen kerran, voit tehdä kuvakirjoja helposti milloin haluat.

Kuvakirjan sivuille voit lisätä valokuvia, tekstiä ja erilaisia kehyksiä, jotka korostavat kuvia. Voit valita käytätkö ohjelman nopeaa ja helppoa ”Ohjattu kirjan luonti” -toimintoa vai luotko kirjan alusta alkaen itse.

Ohjelmassa on valmiita teemapohjia ja taustakuvia, joiden käyttö on vapaata. Kuvien sommittelua on helpotettu erilaisilla valmispohjilla. Löydät valmiin pohjan hääkirjalle, vauvakirjalle, lomakirjalle sekä moniin muihin tapahtumiin ja juhliin.

Voit valita Kuvakirjan koon ja sivumäärän sekä pehmeät tai kovakantiset kannet. Saat halutessasi itse päättää värityksen sekä kansiin että koko kirjan sisältöön käyttämällä ohjelman valmiita pohjia tai luomalla oman.

Ennen tilausta voit ihailla Kuvakirjaa selkeästi näytöllä – näet tekemäsi aukeamat pikkukuvina yhdellä ruudulla. Voit tallentaa keskeneräisen kirjan ja jatkaa sen tekemistä milloin tahansa. Kun Kuvakirjasi on valmis, se lähetetään netin kautta Eirikuvalle valmistettavaksi.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: Eirikuva

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot