Mainos
Mainos

Valtio sponsoroi sinkuille muuttumisleikkejä Hollannissa

Hollannissa sponssataan sinkuille kauneuskäsittelyjä, jotta he pääsisivät pian naimisiin.

Työttömille hollantilaissinkuille tarjotaan muoti- ja kauneusmuuttumisleikkiä sekä ilmaista jäsenyyttä deittisivustolle, jotta heidät saataisiin naimisiin. Pakettiin kuuluu uusi kampaus ja asu, sekä neuvoja elämäntapavalmentajalta työn tai kumppanin nappaamiseen, kertoo Timesonline.co.uk.

Sinkkuparat saavat myös opastusta sosiaalisissa taidoissa ja esillepanossa. Heille on varattu erityinen paikka matchmakingpalvelussa, ja tarkoitusta varten ammattilaiskuvaaja ottaa heistä kuvan.

Idean kehitti kolme neuvostoa Frieslandissa. Tavoitteena on saada työttömät löytämään rakkaus, menemään naimisiin ja siten lopettamaan valtion tukien nostaminen. Palvelu on tarjolla sekä miehille että naisille, mutta osanottajiksi odotetaan enemmän naisia.

Suunnitelmaa on kritisoitu veronmaksajien rahojen tuhlaukseksi, ja runsas huomio onkin saanut kaksi neuvostoa harkitsemaan ideaa uudelleen. Yksi "makeover" maksaa 650 euroa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Tressugar.com, Timesonline.co.uk

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme