Mainos
Mainos

Viehätysvoimaa feromoneilla!

Tutkimukset ovat osoittaneet, että hajuaisti vaikuttaa parin valinnassa hämmästyttävän paljon. Feromonit herättävät vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen tuoksulla, vaikka emme itse edes tuoksua huomaa. Nenän reseptorit kuitenkin vangitsevat vastakkaisen sukupuolen lähettämän kutsun, ja reagoimme vaistonvaraisesti.

Naiset ovat testitilanteissa valinneet miellyttävimmän näköisiksi sellaiset miehet, joiden kuviin on suihkautettu feromonia, ja miehet ovat tyhjässä teatteritilassa valinneet istumapaikoikseen sellaiset tuolit, joihin on suihkautettu naisen feromonia.

Helmi-ryhmä testasi feromonisuihkeita pari vuotta sitten. Kaikki ryhmän jäsenet kokivat feromonisuihkeen vaikutuksen positiivisena. Paitsi omaan viehätysvoimaan, suihke tuntui testaajien mielestä vaikuttavan myös itsetuntoa kohottavasti ja PMS-oireita vähentäen.

Nyt on sinun vuorosi! Helmi-kaupassa on nyt saatavilla synteettisiä feromoni-parfyymeita sekä miehille että naisille. Osta omasi ja kokeile, muututko vastustamattomaksi rakkausmagneetiksi! - Tai jos haluat lisätä oman partnerisi viehätysvoimaa omissakin silmissäsi, osta parfyymi lahjaksi hänelle!

Pari suihkautusta riittää

Nyt myös uutuusferomonit Hot Twilight Man - Natural Spray Extra Strong ja Hot Twilight Woman - Natural Spray Extra Strong. Natural Spray Extra Strong sisältää enemmän feromoneja, joten sitä ei tarvitse kuin 1-2 suihkautusta.


Lue lisää feromoneista Helmessä:MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot