Mainos
Mainos

Voita LEGO City matkustajajuna

LEGO City vie tällä kertaa junaseikkailuun. Juniorilla on käynnissä LEGO City matkustajajuna -kisa, jossa voi voittaa itselleen kauko-ohjattavan matkustajajunan, junaradan ja asemaseisakkeen. Kisa on käynnissä 4.11.-1.12.2011.

Luovaa leikkiä

LEGO Group on omistautunut lasten luovuuden kehittämiselle leikkimisen ja oppimisen kautta. Yhtiön perusta on maailmankuulu LEGO-palikka, ja nykyään se tuottaa leluja, kokemuksia ja opetusmateriaalia lapsille yli 130 maassa. LEGO -nimi on lyhenne kahdesta tanskankielisestä sanasta "leg godt", jotka tarkoittavat "leiki hyvin". LEGO Groupin tavoite ja visio on innoittaa lapsia tutkimaan ja haastamaan omaa luomispotentiaaliaan tarjoamalla valikoiman korkealaatuisia ja hauskoja tuotteita, jotka perustuvat rakennusjärjestelmiimme. Lasten käsissä tuotteet innoittavat ainutlaatuiseen leikkiin, joka on hauskaa, luovaa, mukaansatempaavaa ja haastavaa. Tämä tukee lasta ja antaa erityistä ylpeyttä saavutuksista. Samalla se "automaattisesti" tai leikkisästi kehittää tärkeitä tulevaisuuden taitoja: luovaa ja jäsentynyttä ongelmanratkontaa, uteliaisuutta ja mielikuvitusta, ihmissuhdetaitoja ja fyysistä motoriikkaa. LEGO -palikoilla rakentamisessa on kyse "leikin kautta oppimisesta"

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot