Mainos
Mainos

Warren Beattylla yli 12000 naista?

Warren Beattyn nimi on usein yhdistetty Hollywoodin julkkisnaisiin, ja huhut ovat kertoneet hänen rakastuvan aina kulloiseenkin vastanäyttelijäänsä. Uusi elämäkerta on laskenut Beattyn naiset - ja väittää heitä olleen tuhansia.

Warren Beattyn maine naistenmiehenä on vankka. Häneen on yhdistetty lähes kaikki maailmantähdet Jane Fondasta Madonnaan. Jos uuteen elämäkertaan "STAR: How Warren Beatty Seduced America" (Tähti: Kuinka Warren Beatty vietteli Amerikan) on uskominen, Beatty on kaatanut melkein jokaisen kohtaamansa naisen. Teoksen kirjoittaja Peter Biskind on nimittäin suorittanut aikamoisen määrän laskutoimituksia ja arvioinut hänellä olleen peräti 12775 seksisuhdetta.

Vuonna 1937 syntynyt Beatty vietti villiä poikamieselämää pitkään ja meni naimisiin vasta 55-vuotiaana. Hänen vaimonsa Anette Bening oli myös Beattyn vastanäyttelijä, kahdella Oscarilla palkitussa Bugsy-elokuvassa. Heillä on neljä yhteistä lasta, nuorin syntyi vuonna 2000.

MTV3/Helmi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme