Mainos
Mainos
aarteiden-metsästäjät

Romulla rahoiksi – he metsästävät aarteita uutuussarjassa

Uudessa Aarteiden metsästäjät Suomi -sarjassa seurataan hylättyjen varastojen huutokauppoja. Tutustu sarjan hahmoihin! 

MTV3-kanavalla käynnistyy tänä syksynä varsinainen aarrejahti, kun uusi Aarteiden metsästäjät Suomi -sarja alkaa 21. syyskuuta. Joka kuukausi kymmenet hylätyt vuokravarastot jäävät lunastamatta, eikä kukaan tiedä niiden arvoa. Näiden varastojen huutokauppataistelussa pärjäävät vain kovimmat aarteiden metsästäjät!

Sarjan päähenkilöt ovat kokeneita huutajia, mutta varastojen sisältö yllättää myös heidät. Huutajilla on vain pari minuuttia aikaa muodostaa käsityksensä myytävän varaston sisällöstä. Kun varaston ovi avautuu, huutajat tekevät arvionsa oviaukolta katsomalla: varpaat eivät saa ulottua varaston puolelle, tavaroihin ei saa koskea eikä laatikkoja avata. Laatikot saattavat kätkeä voittoisia yllätyksiä tai osoittautua arvottomiksi. Kilpailu on kovaa, mutta liikaa ei kannata maksaa.

Kun huutokauppa on ohi, pääsevät uudet omistajat penkomaan varastoaan. Suurin osa tavaroista on kokeneille huutajille tuttuja, ja he kykenevät arvioimaan niiden jälleenmyyntiarvon itse. Toisinaan laatikoista paljastuu kuitenkin harvinaisuuksia, joista huutajat haluavat asiantuntijan, kuten vanhojen arvopapereiden myymiseen erikoistuneen liikkeen, arvion.

Sarjan päähenkilöt

Kouvolan karhut Jamppa ja Jamo 

Jamppa ja Jamo ovat Aarteen metsästäjien kokenutta kaartia. Lukuisat kolutut huutokaupat ja kuolinpesärealisoinnit ovat antaneet Kouvolan karhuille pettämättömän pelisilmän huutotilanteisiin. Hyväkuntoiset ja helposti rahaksi muutettavat aarteet ovat näiden kaverusten tähtäimessä.

Retrotuunarit Johanna ja Hannele

Johanna ja Hannele pyörittävät Helsingissä kauppaa, jossa he myyvät kunnostamiaan vintage-tavaroita. Sukulaistytöt jakavat aarteiden suhteen filosofian: toisen roska on toisen aarre. Naisilla on pelisilmää bongata aarteita, joista saa pienellä ehostamisella hyvän voiton.

Kylmäpäinen kauppamies Timppa

Timppa on ostajaporukan kylmäpäisin. Paljon Someron sissistä kertoo se, että hän ostanut e-baystä satoja autoja pelkkien nettikuvien perusteella. Hienovaraisuus on ajan tuhlausta, eikä tämä säälimätön huutaja ole hakemassa huutokaupoista ystäviä vaan hyviä kauppoja.

Riksun tiikerit Ritu ja Make

Ritu ja Make on toisiaan täydentävä vastakohtaisuuksien pari. Ritua kiinnostaa lasi ja posliini, Makea hifi ja elektroniikka. Pariskunnalla on Riihimäellä jälleenmyyntiliike, jonne he keräävät myytävää. Ritu osaa huutotilanteessa laittaa kovimmankin äijän koville, samalla Make analysoi tilannetta viileänä vieressä.

Kaksikieliset metallimiehet Riku ja René

Riku ja René ovat erikoistuneet koneisiin. Ei ole laitetta, jota veljekset eivät saa myytyä. Rikulla ja Renéllä on hallussa ärsyttämisen jalo taito, ja pienellä pelillä he ovat saaneet monta kilpakumppania raivon partaalle - ja samalla eksytettyä tärkeimmästä eli huutokaupan seuraamisesta.

Huutokauppameklari Ossi

Ossi toimii huutokauppojen meklarina sekä seremoniamestarina. Ossin rauhallisen lupsakka olemus on pehmentävä elementti huutajien tunteiden räiskyessä kuumana. Ossi pitää huolen siitä, että kaikki halukkaat saavat tarjouksensa kuuluviin ja huutopäivä sujuu kaikin puolin ammattimaisesti.

Aarteiden metsästäjät Suomi MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 21.9. klo 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme