Mainos
Mainos

Realitytähti räväyttää uskaliaalla musiikkivideolla – uskoisitko 44-vuotiaaksi?

Tositelevisiotähti julkaisi musiikkivideon, joka tihkuu seksiä.

Erika Girardin elämää seurataan parhaillaan AVAlla Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan uudella kaudella. Televisiopersoonana olemisen ohella Girardi, 44, tekee myös musiikkia nimellä Erika Jayne.

Tähti julkaisi juuri uuden musiikkivideonsa, joka on hyvinkin viekoitteleva ja seksikäs. Artistin kappaleen nimi on How Many F**ks. Kappaleen sanoitukset käsittelevät sitä kuinka vähän häntä kiinnostaa.

– How many f**ks do I give? None, not one! Zero, zero, zero. Done! laulaja lurittaa kertosäkeessä, alleviivaten sitä, ettei hän ei ole kiinnostunut alkuunkaan muiden mielipiteistä.

Videolla Erika kiehnää autoa vasten ja syö tikkukaramelliä pinkissä huoneessa hiukset kahdelle saparolle laitettuna ja vaaleanpunaisissa lateksisaappaissa. Hän vääntelehtii tuoleilla ja tanssii ihoa paljastavissa asukokonaisuuksissa, joiden kohdalla ei voi kuin ällistellä sitä, että nainen on jo 44-vuotias.

Kaikin puolin on ilmeistä, että Erika Jaynea ei kiinnosta tuomitseeko joku hänen videonsa.

Uusi single on jatkoa Erika Jaynen aiemmalle musiikkiuralle, johon kuuluu kahdeksan Billboardin Dance Club Party -listalla ykköseksi noussutta singleä.

Beverly Hillsin täydelliset naiset AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme