Mainos
Mainos

Saiko realitytähti potkut? Huhut Beverly Hillsin täydellisten naisten ympärillä käyvät kuumana

Yolanda Hadid joutuu mahdollisesti luopumaan paikastaan tositelevision täydellisenä naisena.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -tositelevisio-ohjelmaa tähdittänyttä Yolanda Hadidia ei välttämättä nähdä sarjan seitsemännellä tuotantokaudella. Hadid käytti ennen sukunimeä Foster, mutta palasi Hadidiin avioeronsa jälkeen.

Uudella kaudella tuottajat haluavat keventää ohjelman tunnelmaa ja keskittyä hauskanpitoon ja ystävyyssuhteisiin. Näitä tavoitteita havitellaan muun muassa muuttamalla ohjelman päähenkilöitä.

Yhdysvalloissa jo huhuillaan, että Hadid olisi saanut jo kenkää sarjasta.

Hadidin matka Beverly Hillsin täydellisissä naisissa ei ole nimittäin ollut pelkkää hymyä ja hauskanpitoa, mikä voi olla hankala yhdistää sarjan tulevan kauden keveämpään tunnelmaan.

Fanit ovat saaneet todistaa niin hänen kamppailuaan Lymen taudin kanssa kuin hänen avioeroprosessiaan.

Yhdysvalloissa juuri loppuneessa, viimeisimmällä kuudennella tuotantokaudella täydellisiä naisia nähtiin seitsemän. Tiettävästi heistä neljä jatkaa tulevalle kaudelle. Seitsemännellä kaudella nähdään siis ainakin Lisa Vanderpump, Lisa Rinna, Kyle Richards ja uutena sarjaan tullut Erika Girardi.

Sen sijaan Kathryn Edwardsia ei taas tietojen mukaan ole pyydetty palaamaan takaisin täydellisten naisten joukkoon.

Seitsemännelle täydelliselle naiselle Eileen Davidsonille on tarjottu jatkosopimusta, mutta hänen rooliaan halutaan pienentää.

Lähde: Inquisitr

Beverly Hillsin täydelliset naiset AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme