Mainos
Mainos

Täydellisen naisen dieetti karua luettavaa – lounaaksi sitruunavettä

OC:n täydelliset naiset -sarjasta tuttu Vicki Gunvalson karisti kiloja hätkähdyttävin menetelmin.

Hollywoodista kantautuu tuon tuosta toinen toistaan hurjempia dieettejä, eikä OC:n täydelliset naiset -sarjasta tutun Vicki Gunvalsonin noudattama ruokavalio jää ainakaan rajuudessaan jälkeen.

Nainen laihtui kymmenen kiloa reilussa kolmessa kuukaudessa, ja  E!Online-julkaisun haastattelussa hän paljastaa, kuinka se onnistui.

– Moni asia muuttui. Kun elämä muuttuu, kaikki muuttuu, hiljattain poikaystävästään eronnut nainen sanoo.

Kilojen karistaminen vaati elämäntapoihin rajuja muokkauksia, jotka saisivat monet asiantuntijat kauhistumaan.

– Jätin pois kaiken alkoholin. Rajoitin syömiseni 500 kaloriin päivässä. Ei hiilihydraatteja, söin ainoastaan salaattia ja greippiä aamuisin. Selleriä, porkkanaa, kaikkea sellaista, nainen listaa.

– Kaikki raakana, ja lounaaksi en syönyt oikeastaan mitään, pelkkää kuumaa sitruunavettä. Iltaisin söin vain salaattia ja proteiinia, ja se toimi!

Nainen myöntää eron olleen yksi syy siihen, että hän alkoi yhtäkkiä kiinnittämään enemmän huomiota itseensä.

– Se oli masentavaa aikaa. Olen 54-vuotias, ja aineenvaihduntani on muuttunut. Lihoin viisi kiloa 40–50 ikävuoden välillä, enkä koskaan tuntenut oloani vahvaksi. En halua olla ryhtyä kehonrakentajaksi, mutta ajattelin, että olen nyt sinkku – minun on parasta olla parhaimmillani!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme