Mainos
Mainos
Elixir-kansi

Elixir-juontaja Joanna Kuvaja: Vaadi itsellesi aikaa kiireisen arjen keskellä

Kiireisen perhearjenkin keskellä on aikaa liikkumiselle.

Elixir Life –ohjelman juontajana toimiva Joanna Kuvaja tietää, että kiireisen perhearjen ja oman yrityksen pyörittämisen keskellä on joskus hankala löytää aikaa liikunnalle.

– Olen kamppailut itsekin kiireiden keskellä. Joskus nimittäin laiskuus tai ihan puhtaasti väsymys on syönyt omat treenit, Kuvaja aloittaa.

Onneksi kuitenkin muutamat tekijät helpottavat löytämään aikaa liikunnalle.

– Yritän ottaa hyötyliikunnasta kaiken irti. Meidän nuorimmainen on nyt reilu puolitoistavuotias, niin esimerkiksi leikkipuistoon mentäessä voi joko kävellä rauhallisesti tai laittaa ihan trikoot ja lenkkarit jalkaan ja mennä sellaista reipasta tahtia tai jopa puolijuoksua.

Kuvaja hyödyntää myös saleilla olevia lapsiparkkeja.

– Olen nyt yrittänyt totutella nuorimmaista noihin salin lapsiparkkeihin. Nuorimmainen jää sinne kumman helposti aina, kun 5-vuotias isoveli on mukana, Joanna kertoo iloisesti.

Kalle Kuvajan kanssa perhearkea pyörittävä kaunotar kertoo myös puolisonsa olevan suuri apu kiireiden keskellä.

– Meillä on Kallen kanssa molemmille todella tärkeää päästä purkamaan niin henkisiä kuin myös fyysisiä tarpeita lenkkipolulle. Meillä onneksi asiat toimivat niin, että siinä missä minäkin, niin myös Kalle saa lapset nukkumaan, jos menen iltalenkille.

Liikkeelle saavat myös Kuvajan kaksi lemmikkiä.

– Meillä on kaksi koiravanhusta, niin niiden kanssa on perusrutiini käydä aamu- ja iltalenkillä. Jos on ollut pitkä työpäivä tai on ollut kuvauksissa koko päivän, niin iltalenkit ovat monesti normaalia pidempiä, että saa happea ja pääsee liikkumaan.

Liikunnan ja hyvinvoinnin suosikkiohjelma Elixir palaa muutaman vuoden tauon jälkeen MTV3-kanavalle uusin ohjelmin ja ajankohtaisin teemoin. Uusi Elixir koostuu kahdesta erillisestä ohjelmasta, joista Elixir Life tarjoaa vinkkejä koko perheen liikuntaan ja hyvinvointiin. Elixir Fitness & Sport puolestaan syventyy liikunnan ja urheilun tosiharrastajien intohimoihin sekä itsensä kehittämiseen.

Elixir Fitness & Sport sunnuntaisin 13.9. klo 10 alkaen sekä Elixir Life sunnuntaisin 13.9. klo 10.30 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme