Mainos
Mainos
Elixir-kansi

Elixir-ohjelmat motivoivat liikkeelle lajiesittelyjen ja treenivinkkien avulla

Elixir palaa MTV3-kanavalle kahden ohjelman voimin tänään sunnuntaina 13.9. Elixir-ohjelmien ensimmäisessä jaksossa perehdytään muun muassa sup-lautailun saloihin.

Elixir palaa MTV3-kanavalle tänään sunnuntaina 13.9.

Elixir Fitness & Sport tuo joka viikko ruutuun uusia fitness-treenejä ja -vinkkejä. Sunnuntaina alkavassa ohjelmassa Else Lautala, Lauri Kalima ja Lassi Hurskainen ohjeistetaan muun muassa sup-lautailun saloihin.

– Kun laitatte käden suoraan ja mela tulee aikalailla kyynärpään ja kämmenen väliin, niin silloin mela on sopivan mittainen, sup-ohjaaja Iida Junnikkala kertoo.

Katso videolta, miten melaa kannattaa pitää ja kuinka melominen onnistuu sup-laudan päällä.

Elixir Life taas on koko perheen liikunta- ja hyvinvointiohjelma, jossa muun muassa tutut sporttikasvot sekä personal trainerit kiertävät Suomea testaamassa erilaisia lajeja. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa valmentaja Tommi Evilä ja juontaja Joanna Kuvaja kastuvat läpimäriksi kokeillessaan savolaista sup-lautailua eli tukinuittoa.

Eilix Life -ohjelma inspiroi testaamaan uusia erikoisia lajeja ja sarjan ensimmäisessä jaksossa tutustutaan muun muassa tukinuittoon, valmistetaan rosvopaistia ja opetellaan uusia lajeja.

Lajiesittelyjen lisäksi ohjelmat ovat pullollaan loistavia treenivinkkejä ja iloista mieltä.

Videolla koskenlaskun Suomen mestari Hannu Kettunen näyttää, kuinka tukinuitto onnistuu.

Elixir Fitness ja Sport sunnuntaisin 13.9. klo 10 alkaen MTV3-kanavalla. Elixir Life sunnuntaisin 13.9. klo 10.30 alkaen MTV3-kanavalla. 

Molemmat ohjelmat nähtävissä myös AVAlla sekä Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme