Mainos
Mainos
Elixir-kansi

Elixir-valmentaja suosittelee testaamaan erikoisia lajeja: Lapsenmielisen tekemisen ei pidä loppua

Fitnessin moninkertainen maailmanmestari Else Lautala suosittelee ajoittain menemään esimerkiksi vesipuistoon kuntosalitreenin sijaan.

Elixir Fitness & Sport -ohjelman toisessa jaksossa käydään vesipuistossa ja sen innoittamana Elixir-valmentaja Else Lautala ehdottaakin, että kannattaa lähteä esimerkiksi kaveriporukalla kohti erikoisia seikkailuja.

– Suosittelen kaveriporukallakin lähtemään esimerkiksi vesipuistoon. Lapsenmielisen tai muun mukavan tekemisen ei tarvitse loppua, kun tulee aikuiseksi.

Lautala kertookin hyödyntävänsä valmennuksessaan leikkejä, sillä ne sopivat hyvin aikuisillekin.

– Alkulämmittelyn ei aina tarvitse olla mikään lenkki tai joku muu hieman tylsempi muoto. Aina voi keksiä uusia ja hauskoja tapoja saada kroppa lämpimäksi, Lautala kertoo.

Katso videolta, miten täpinöissään Else ja Hanna Ropo touhuavat vesipuistossa.

Elixir Fitness & Sport sekä Elixir Life tarjoavat tänään loistavia treenivinkkejä muun muassa pakaroille. Ohjelman aikana päästään myös tutustumaan melonnan saloihin ja joogan alkeisiin.

Elixir Fitness & Sport sunnuntaisin klo 10 alkaen sekä Elixir Life sunnuntaisin klo 10.30 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme