Mainos
Mainos
Elixir-kansi

Kikkavideon tekeminen vei YouTube-sensaatiolta kahdeksan päivää – jääräpäisyys ja sade riesana

Elixir Fitness & Sport –ohjelman juontajana toimiva Lassi Hurskainen on joskus viettänyt lukuisia päiviäkin yhden kikan kimpussa.

Trick shot -videoguru Lassi Hurskainen on vuosien varrella tehnyt toinen toistaan häikäisevimpiä kikkavideoita. Mies saa temput usein näyttämään vaivattomilta, mutta joskus kikkoja on saatettu kuvata jopa useita päiviä. Mikä on pisin aika, joka on mennyt kikan täydelliseen suorittamiseen?

– Kuvattiin Joensuussa sellaista pätkää, joka on yhdellä otolla tehty. Video kestää noin 1,30 minuuttia ja siinä puhutaan välissä ja tehdään parikin kikkaa samalla otolla. Sitä tehtiin kahdeksan päivää, Lassi kertoo naureskellen.

Kuvausten aikana särkyi sateen vuoksi kaksi kameraa ja apujoukkoina oli lähes koko miehen kaveripiiri.

– Olen äärettömän jääräpää. En koskaan lopeta ennen kuin homma on tehty. Siinä saa aina sitten suomalaisella sisulla vääntää, Hurskainen kommentoi.

Yhdysvaltalaisen theFC-YouTube-jalkapallokanavan juontajanakin toimiva Hurskainen kertoo olevansa melko itsekriittinen.

– En pysty katsomaan omaa kikkavideota enää kahden päivän jälkeen, kun se on omasta mielestä niin huono. Itsekritiikki on niin älytöntä, että mietin vaan mitä haluan tehdä seuraavaksi ja mitä olisin voinut tehdä paremmin.

Miehellä onkin katse aina kohti tulevaa ja ideoita uusille videoille ja projekteille syntyy jatkuvasta. Mistä kaikesta ideoita sitten oikein syntyy?

– Se on vaan mielikuvituksen käyttöä. Yritetään keksiä aina vaan jotain ihan älytöntä. Mitä haastavampi ja hullumpi idea, niin sen parempi.

– Itsellä on tietysti rajalliset taidot, mutta kun on esimerkiksi mahdollista päästä tekemään huippu-urheilijoiden kanssa, niin ne muut huiput tyypit voi tuoda niihin videoihin paljon lisää ja ne omat parhaat puolensa. Se on kyllä ihan loistavaa, että aina jos joku osaa jonkun huikean jutun, niin haluan sen heti videolle, mies summaa.

Lassin kikka alkaa noin minuutin kohdasta. Katso se alta!

Liikunnan ja hyvinvoinnin suosikkiohjelma Elixir palaa muutaman vuoden tauon jälkeen MTV3-kanavalle uusin ohjelmin ja ajankohtaisin teemoin. Uusi Elixir koostuu kahdesta erillisestä ohjelmasta, joista Elixir Life tarjoaa vinkkejä koko perheen liikuntaan ja hyvinvointiin. Elixir Fitness & Sport puolestaan syventyy liikunnan ja urheilun tosiharrastajien intohimoihin sekä itsensä kehittämiseen.

Elixir Fitness & Sport sunnuntaisin 13.9. klo 10 alkaen sekä Elixir Life sunnuntaisin 13.9. klo 10.30 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme