Mainos
Mainos
Elixir-kansi

Mitä tsemppausta sinä kokeilisit kuukauden ajan?

Terveys ja hyvinvointi rakentuvat pienistä teoista. Millaiseen kunto- ja terveystempaukseen sinä, perheesi tai kaveriporukkasi lähtisitte mukaan yhdeksi kuukaudeksi?

Ensi vuosi on Suomen satavuotisjuhlien aattovuosi. Yksi elämä -terveystalkoot ja Elixir etsivät yhdessä aiheita ja ideoita sellaisiin kuukauden mittaisiin kunto- ja terveystempauksiin, joihin mahdollisimman moni suomalainen innostuu mukaan. Yhteinen tavoitteemme on terveempi Suomi. 

Tuotamme vastaustenne pohjalta Elixir-ohjelman kunto- ja terveysteemat, ja tarjoamme ohjelmassamme kuukauden ajan tukea ja tietoa niiden toteuttamiseen.

Nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa, minkälaista tsemppausta Elixirin asiantuntijat voivat tarjota! Kerro siis meille, missä kuukausihaasteessa sinä haluaisit olla mukana? 

Ideoita kerätään 11.-31.10.2015 ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 50 kappaletta hyvinvointikalentereita, yksi Polar electro -rannetietokone ja yksi Nurmes Bomba -kylpyläloma.

Elixir kutsuu sinut mukaan koko Suomen terveystalkoisiin!

Haluaisin kuukauden ajan…

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme