Mainos
Mainos
Elixir-kansi

Video: Sara Forsberg ilkeistä kommenteista: Moni kirjoittaa ihan hirveitä viestejä

Suomalaissensaatio Sara Forsberg, artistinimeltään Saara, ei anna negatiivisen palautteen vaikuttaa häneen lainkaan.

YouTube-sensaatiot Lassi Hurskainen ja Sara Forsberg on valittu koulurauhan suojelijoiksi ja heidän matkaansa seurataan Elixir Life -ohjelmassa pitkin syksyä.

Sara nousi muutama vuosi sitten kaupan kassalta suoraan kaikkien huulille tehtyään hauskan What Languages Sound Like to Foreigners -videon. Tämän vuoksi Hurskainen tiedusteleekin naiselta, että mikä on hänen suosionsa salaisuus.

– Ideat videoihin tulevat aidosta inspiraatiosta ja sellaisista asioista, jotka ovat mulle tosi mielenkiintoisia. Ehkä sellainen omintakeinen huumori, joka vetoaa ihmisiin. En tiiä miksi, mutta tällainen mä oon, Sara kertoo.

Lassi ja Sara on valittu koulurauhan suojelijoiksi ja tämän vuoksi etenkin Sara muistelee koulukiusattuna olemista.

– Mä tuun itse koulukiusatusta taustasta ja mua pelotti se, mitä muut ajatteli musta. Tavallaan siksi YouTube oli minulle helppo ratkaisu siinä mielessä, kun se ei ole liveä. Mä pystyin tekemään sitä ihan itse kahden kesken kameran kanssa, Sara kertoo.

"Moni ihminen kirjoittaa anonyymina ihan hirveitä viestejä"

Tämän vuoden koulurauhan teemana on some-kiusaamattomuus. Lassi ja Sara ovat molemmat YouTubessa aktiivisia ja saavatkin positiivisen palautteen lisäksi myös osakseen negatiivista palautetta.

– Mulla oli heti aika alusta selvää, että tulee paljon negatiivista kommenttia. Mielipiteitä voi sanoa, mutta niin moni ihminen anonyymina kirjoittaa ihan hirveitä viestejä, Sara

– Me laitetaan oma persoona ja osaaminen kaikkien esille. Totta kai sitä kritiikkiä pitää tulla ja meidän pitää kehittyä, mutta siellä huomaa selkeästi sen, että osa vaan purkaa omaa huonoa oloaan, Lassi kertoo.

– Ilkeät kiusaaja viestit, niillä ei ole mitään positiivista vaikutusta mun tekemiseen, eikä ne paranna mun tekemistä millään tasolla, joten niihin ei pidä keskittyä. Mä keskityn siihen mun omaan juttuun, Sara jatkaa.

Katso videolta lisää Saran ja Lassin fiiliksiä.

Katso alta Lassin häikäisevä trick shot -video!

Elixir Fitness ja Sport sunnuntaisin klo 10 MTV3-kanavalla. Elixir Life sunnuntaisin klo 10.30 MTV3-kanavalla. 

Molemmat ohjelmat nähtävissä myös AVAlla sekä Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme